Thursday, January 11, 2007

tak sempat

Assalamualaikum,

Tak sempat lagi saya nak balas komen2 kat entri2 sebelum ni. Maaflah ya. Baca sekali imbas aje komen2 tu. Saya tgh sibuk ngan typesetting arabic ni. Esok (Jumaat) nak hantar. Terima kasih semua atas ucapan tahniah tu. Tapi, dalam banyak2 komen nikan, saya tergelak ngan komen Ontahsapo (OS). OS, sibuk saya bukan sebab pembawaan budak hehe. Pasal misi saya lepas ni, nanti saya ceritakan. Tunggu......wassalam.

23 comments:

simah said...

kerja jangan tak kerja :0)

cant wait 4 ur next entry :0)

marlinabaharom said...

Dah baper kali dah sejak seminggu lepas cuba tinggal komen, tapi tak berjaya.

Firstly nak ucap tahniah! Bila konvo nie? Eeee.. bestnya kan. Syikin mesti berbangga coz dengan anak 4 orang Syikin berjaya tamatkan Master.. TAHNIAH lagi sekali!

lindosh said...

ehehe.. bizi ye.. beshnye bleh bizi2 kan.. adeh

maklang said...

sibuk-sibuk ni sempat jugak buat entry...

maklang tak boleh panggil syikin kaklong sebab maklang pun kaklong jugak!

zino said...

tahniah dah lulus program master tu.. patut masuk rumah lama tak ada orang dah pindah rumah baru ya.. sekali lagi tahniah..

13may said...

hehhe...

Zareda said...

Tahniah dah lulus master. Boleh plan baik punya lepas ni. Zar pun target setahun setengah lagi siap ler master zar.. buat part time memang betul betul mencabar.. semua benda nak kejar..

Pisces said...

tahniah kak.. tercabar sy membaca n3 akak, bila lah sy dapat buat master agaknyer.. hihi..

yeap.. tak sabar nak tunggu n3 baru.. :)

The Singa said...

tahniah la kak syikin..dah boleh tempah baju konvo la yek..

blackpurple said...

Tapi kalau betul pembawaan budak, saya tabik lah.... !!! Master dapat, orang baru pun dapat....he he he..

kunci said...

bnyk ketinggalan saya. pekabar kak syikin?

Sastri said...

waaa.... dah dapat master dah ni... tahniah, tahniah....

Kak Lady said...

Syikin...kak lady terlepas nak ucap TAHNIAH buat syikin yang dah lulus MASTER kelmarin...apa-apa pun TAHNIAHHHHH!!!! dan SYUKUR ALHAMDULILLAH ye syikin...berbaloi segala penat lelah yang dicurahkan....

Mr PenyuBiru said...

dun worry,take ur time!

Sunan_Jati said...

wah...

jamri said...

hi kak long :-)

memang pembawak budak kot, sebab memang selalu dukung anak kan?

diam-diam kak long diam-diam berisi, mari kita tunggu apa misinya itu heheheh....

ontahsapo said...

err... ,maksud saya membawak budak2 pergi ke taman permainan atau pun bawak pergi makan2 ker.. cam tu lah...

aidura sofiee said...

salam dear. a blog hop from me :)

Kopi Suam said...

Tahniah mak budak umur 32 tahun....saya tumpang gembira :)

PB said...

tahniah...

Sunan_Jati said...

tahniah jugak... tahniah pasai pa nie.. heheh sj je join...

Azwa said...

Syikin!

TAHNIAH!..ketinggalan keretapi azwa nie..macam2 berlaku baru hari ini berkesempatan menjenguk rumah baru Syikin.

Saya baru bercadang nak amik LLM Syariah Law UIA ..3 sem, fully sponsored by gomen...tapi macam Syikin cakap...izin suami penting. Suami keberatan..terpaksa la berkorban. ihiks...tak apa..ada hikmah disebalik segalanya.

alinlai said...

Tahniah ummi...lepas ni nak cari keja kat mana?