Saturday, January 20, 2007

Seminar Sehari

Assalamualaikum,

Pengumuman Penting (jeng jeng jeng) :


Tajuk:
ISLAMIC PARENTING IN THE 21ST CENTURY:
CHALLENGES & PROSPECTS

Tarikh:
31 JAN 2007 (Rabu)

Tempat:
Senate Hall, IIUM (UIA, Gombak)

Waktu :
8.30 a.m( pendaftaran) - 4.30 p.m (majlis penutup)

Penganjur
Dept. of Gen. Studies, IRKHS

Tajuk2 :
1. Parents & Social Ills
2. Parenting Skills: Communication
3. Parenting Skills: Tips for child education
4. Parenting Skills: Khalifah method of parenting
5. Working Mothers
6. Single mothers & broken families

Berminat, hubungi selewat2nya 24 Jan ini:
03-61965576 /5582 /5575


Saya tiada sebarang kepentingan dalam seminar ini. Saja jer nak share ngan kengkawan kalau2 berminat nak join sama. Itu pun semalam saya surf website UIA. Ada rezeki kita boleh berjumpa di sana, insyaAllah.

14 comments:

lindosh said...

salam maal hijrah

Kak Lady said...

Moga maklumat tersebut akan memberi manafaat bagi ibu-ibu bapa yang berkesempatan ke sana....

kaklong said...

salam,

lindosh: moga hijrah kita tahun ni lbh baik...

kaklady: harapnya begitulah kak

nieys said...

Assalamualaikum..
salam perkenalan dan salam maal hijrah, kaklong..
saya sudah kenal seorang abang long.. dan kini saya ingin mengenali seorang kak long pula..
:)

AKMA said...

syikin,

kalau ada materials yg dalam softcopy, mind sharing with AKMA? wouldn't mind if I need to pay. bagitau nanti kay.

AKMA

Inqilaab said...

kakak... salam tahun baru.
macam boleh jumpa aje 31/1 tu.. salam kenal dari saya juga.

:-)

Azer Mantessa said...

thx for de info :-)

ninuk said...

terima kasih menjenguk blog saya .
btw just a note of interest ... masyarakat kita ada strong tendency to group single mothers with broken family statement ...
contohnya di agenda ini ianya di satukan sebegitu "Single mothers & broken families" . rasanya dari sejarah telah membuktikan stigma ini tidak 100% benar. bukankah lebih factual dan neutral kalau ianya di adjust kepada "Single parents & broken families".
saya tau kak long bukan panitia jadi tak de apa le sgt kita boleh buat, cuma saya saja nak highlight :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

slm maal hijrah...bagus seminar tu yerrkkk...

NBB said...

makcik single macam saya boleh pergi ke?

Ella said...

Salam buat Syikin,

lama ella tak menjenguk sejak blogspot yg guna google tak leh access dr office.... harap semua ok...

Salam Ma'al Hijrah buat Syikin....

kaklong said...

salam semua,

nieys: salam kenal diterima :D. selalulah jenguk ya.tq.

Bro. Akma: InsyaAllah

Inqilaab : salam maal hijra juga :D, insyaAllah, boleh jumpa

Bro. Azer: sama2

Kak ninuk: yap, setuju ngan pendpt akak tu..saya pun terfikir benda yang sama gak. nanti kalau ada kesempatan nak suggestkan pd organizer hal ni.

RM: salam maal hijrah juga. menarik, mehlah join.

DR. NBB: boleh..terbuka pd semua

Ella: salam maal hijrah juga buat ella. gitu kisahnya..tak pe, tq for coming ya..

ummibatrisya said...

salam,

macam teringin je nak pegi seminar tu, especially pasal working mother tu.

kaklong said...

salam,

mehla datang ummi, ada rezeki, kita boleh jumpa kat sana..insyaAllah