Thursday, January 25, 2007

Jangan Ketawa

Assalamualaikum,



Afdal kalau baca sebelum keluar rumah.

Doa pemanis muka nie sesuai dibaca 3 kali sebelum memakai bedak atau apa2 alat solek. selamat mencuba.....



"minyak si tuang tuang, ku tuang dalam kuali, muka ku macam beruang, semua orang lari. kuang.. kuang.. kuang.."....... :):) :p

Err..jangan marah saya ya. saya pun dapat forward email ni :D

20 comments:

yus said...

kih kih kih....tgh nak release tension ker kak...lawak bebnorlah...
Dah masuk dua blog bloggers yg kena saman tu....pun tak berapa faham duduk perkara sebenarnya, kena baca dari mula kot baru faham....

kaklong said...

salamm

hehehe yus.gitula gayenya. nak release tension. samalah akak tak berapa paham gak, kena cari entri depa awal2 nak pahamkan duduk citer sebenor

lindosh said...

amboi mboi kak long sudah pandai ar buat lawak hehehee kalo de pape troskan mempowed okeh

kaklong said...

salam,

hehehe, kalau lindosh tgk blog lama akak, ada jugak satu dua entri2 lawak ni bukannya apa, sesekali release tensen.asyik isu berat ajekan :D.

NZNM said...

Ekekeke...ingat akak nak bg selawat ke..terketawa jgk la..he..he..

RaFFLeSiA MeRaH said...

RM dah dekat 5 kali dpt e-mail yg same cam akak tu...so, memang x terketawa laa...memula nak bukak e-mail tu, cam excited jer laa, ingat betul2 nyer doa, kot nak bagi manis lagi muka yg dah manis ni...uhuhuhuk...rupanye terkena...

kaklong said...

salam,

nikha: hehe..

RM: sori ya..terkena awak pepagi jumaat ni

Lan Rambai said...

sejak bila pulak kak long ni pandai buat lawak ni... hehehe.. nampak sangat saya dah lama tak kesini hehehe

Am said...

ini bukan pemanis tapi pemasa adalah hehehehe

kaklong said...

salam,

LanRambai: hehe..dah lama dah. tp jarang tunjuk.:D. release tensyen kata orang.

Am: betui tu hehe.

Inqilaab said...

hehe.. mungkin lawak bagi yang berilmu. Bagi yang tak berilmu, mungkin dah lama amalkan.. iyalah, do'a pemanis muka. kalau kak long tukar sket jadi petua pemanis muka, mungkin ada yang percaya.. :P

insya Allah saya hubungi kak long nanti.

suri said...

salam kenal.. salam salam..

kaklong said...

salam,

Inqilaab: hehe..betui gak kata2 adik tu

suri: salam kenal kembali.terima kasih dtg sini :D

13may said...

ha ha ha!!!

kakLuna said...

ni pantun Apek ke?

kaklong said...

salam,

13may: hehe

kakluna: idak le teman tau kak luna..hehe.

zino said...

hehe..
kira awak awal tahun..

Kaklong said...

salam,

bro. zino: awal tahun? alamak, saya x dpt tangkaplah maksudnya bro. :D

cikdinz said...

beruang, kluang, sengkuang, bawang......

kaklong said...

salam,

cikdinz, mentera ni masa bila nak dibaca nih ? hehe.