Monday, December 10, 2007

Malas

Malas sangat ari ni...

(p.s.nantikan ulasan kaklong mengenai buku TRAVELOG HAJI: MENGUBAH SEMPADAN IMAN)

9 comments:

PuteriSatu said...

kak saya janganla malas kak...tulis la apa2....tapi saya pun malas nih....huhuhu camner tuh..?

Aidan & Adnans' Mommy said...

Kenapa malas nie? Asmaa ok ker? Adnan berat dah 5.3kg..huhu berat tuu

RaFFLeSiA MeRaH said...

kak...sy ni langsung x der mood dah, mmmmmm...sori kak, mlm td ganggu akak jer...

zino said...

bila dah tiba malas tu.. makna nya dah tiba masa utk bercuti hehe

~ahni~ said...

Ni mesti malas sebab nak habiskan baca buku kan... tak pe,teruskan membaca... Kdg2 saya malas juga nak update kalau tengah seronok main game!

Mak Su said...

ok, sabar menanti

cikdinz said...

anak sihat kak.....

kasutVincci said...

kaklong, tq atas cadangan kak long kat blog kv tu. Mmg kami tak putus2 baca surah yasin dan ajar dia mengucap. Mintak dia tidak lalai.

Kaklong Syikin said...

salam,

puterisatu: dah ilang ke malas tu? :)

Aidan & Adnan's mommy: mmg terasa kalau dah berat 5 kg lebih tu :)


RM: x ganggu pun. akak doakan banjir cepat surut

Bro.ZIno: betui tu..:)

Ahni: game apa tu?

maksu:terima kasih

cikdinz: sihat, alhamdulillah

KV: ya..itulah antara caranya