Friday, February 9, 2007

Buat sementara waktu

Assalamualaikum,

Selepas memasukkan entri di bawah tadi, entri terbaru ini sekadar ingin memaklumkan yang saya akan berehat daripada blogging buat sementara waktu. Tak berani jamin tempohnya (entah2 esok blogging balik kahkahkah)

Oh ya, esok (Sabtu) 10 Februari adalah tarikh lahir saya ke 33 .

Andai umur saya panjang hingga esok hari dan seterusnya, terima kasih Allah kerana masih meneruskan kontrak nyawa saya ini :D.
Dapatlah saya meneruskan tugas sebagai hambaNYa, isteri, ibu, anak dan warga masyarakat.
Tiada yang lebih indah hidup di dunia ini apabila kita hidup bersendikan syahadah dan meninggalkan dunia ini dengan hembusan syahadah juga.

Terima kasih tidak terhingga kepada anda yang masih dan sudi menjenguk blog saya ini. Segala komen anda saya hargai. Kepada silent readers, terima kasih juga ya. Yang baik segalanya datang dari Allah, dan yang lemah itu daripada saya sendiri. Andai entri-entri saya ada menyematkan kebencian dan menyampah di hati anda, maafkan saya. Sedangkan Allah dan Rasul itu ada manusia yang berani caci maki, apatah lagi saya yang biasa ini.
So, selamat dan teruskan berblogging kepada anda semua :D.

39 comments:

AKMA said...

Mmm...bertandang ke mari dan...

Tiba-tibe terasa sedih...

AKMA said...

Selamat Hari Lahir

ILA said...

SEMOGA PANJANG UMUR K.SYIKIN!!!!
Ishhh..nape lak..nak hibernasi kali nie? ape sebab ? citer ler...
ala..x mo ler..mcm tu..

JOM..meh kita ramai2 feeling nyanyi EPY BEFDAY 2 K.SYIKIN!!!
dgn ucapan "SEMOGA HARIMU BERTAMBAH CERIA:)"

psstt..jgn lupa buka YM..ecok:)

ILA said...

ohhh...tiba2 rasa t'kilan..maafffff....ila x dpat bgi apa2..alangkah syonok..kal dpt jumpa k.Long...hukhuk...

Alex Lacey said...

Selamat Ulangtahun Syikin...semoga panjang umur dan murah rezeki selalu....
Nak berehat? Apa2 hal nanti cerita la yer?

NBK466 said...

Salam hari lahir...eh rasa cam baru jerk sambut hari lahir arituh kan??

p/s : Wah...jawatan president MASK bakal dikosongkan jugak ker?? Buleh lah sesiapa yg gila kuasa tuh masuk bertanding..he..he.he.. Slamat Berehat Pn President

cikdinz said...

nape nih kak long.
nak gi mana nih.
sedih jer bunyik nye....

Hanisumayyah said...

Selamat hari lahir...semoga panjang umur dan murah rezeki dan tambah anak..kekekekee, dan lagi..eh..betulke nak rehat ni??? Napanya...janganlah macam tu...esok update cam biasa, eh?

RaFFLeSiA MeRaH said...

slmt hari lahir walaupun lum tiba saat tu lagi...kak syiking pun bulan 2 gak yer...hehehe, ramai nor member sambut besday bulan 2 kat blog ni....nak rehat yer kak? x per laa...janji jgn tutup terus

SitiNur said...

Salam...

Selamat Ulang Tahun, Kak Long.
Moga diberkati umur, murah rezeki dan dalam limpah kurnia dan hidayahNya selalu.

Sama-sama Aquarian dgn Michiko! Baru je dia sambut 1st birthday 24 Jan lepas. :)

13may said...

Selamat Hari Lahir....

moga panjang umur dan dimurahkan rezeki:)

lindosh said...

selamat hari lahir kak longg..

ku kan merinduimu selalu...

Kak Lady said...

Salam...

Kak Long...SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 33...Moga ALLAH...panjangkan usia, murahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik agar dapat beribadah padanya...diberikan kebahgiaan yang berpanjangan bersama keluarga...

KakLong...we will always miss u...panjang umur...kita akan berjumpa nanti...terima kasih kerana telah banyak berkongsi segala yang baik bersama kami...

Harap2 Kak Long akan berehat dan kembali semula ....

Insyaallah...

D said...

Selamat panjang umur...
Semoga bertambah iman...
Semoga murah rezeki zahir batin..
Semoga sihat wal'afiat...
Semoga tabar melalui liku-liku hidup...
Semoga kehidupan ini menjamin kehidupan di akhirat nanti...

Happy 33rd Birthday!

mki said...

Syikin,

Selamat hari lahir. 33 adalah usia yang masih muda, masih seronok menikmati keindahan kehidupan. 10 tahun yang lampau saya juga berusia 33 tahun. Baru berangkat ke UK untuk memulakan pengajian PhD. 10 tahun kemudian, saya baru pulang daripada menunaikan fardhu haji. Masa berubah pantas.

Saya doakan agar Syikin dirahmatiNya.

kakLuna said...

Dengan
Bertambahnya Umur..

mudah2an

bertambah rezeki..
bertambah matang..
bertambah ibadat..

Shami said...

Salam Ulang tahun ke 33 semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki,
dan menjadi seorang anak,isteri dan ibu yang terbaik...untuk insan2 yang di samping KL....

Semoga berjaya jua didunia maupun diakhirat...

KAMATO said...

Selamat Ulang Tahun
Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan diberim keharmonian rumahtangga hingga ke akhir hayat

zino said...

selamat hari lahir... semuga di murahkan rezeki di tingkat kan iman..di permudah segala urusan..

selamat berehat dari blogging..

simah said...

selamat menyambut hari jadi.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..thanks for being a friend..take care..

Wan Faziatul Amira said...

selamat hari lahir kak long! moga panjang umur dan murah rezeki. kenapa nak berehat, harap kaklong berehat menulis saja dan bukan membaca.. take care..

alinlai said...

Hepi B'day syikin...insyaAllah murah rezeki dan sentiasa di bawah peliharaanNya aminnnnnnn !!! Take a break? he he he...enjoy ur break then

tuan tanah said...

Happiest Belated Birthday.
Allah bless you!

onde said...

selamat menyambut ulangtahun ke 33..semoga dipanjagkan umur di dalam keberkatan Allah dan dimurahkan rezeki..

Mamamanja said...

hepi besday kak syikin..

naper cam sedih jer nih???

cikdinz said...

lupe lak nak cakap.
hepi besday kak long.

blackpurple said...

Selamat hari jadi yang terlewat kaklong. Semoga hidup terus diberkati Allah.

Memang saya kena panggil kaklong la kalau macam ni... he he he

nUr@dDeEn said...

kak long.. maaf la terlewat ..
Selamat Hari Lahir..
moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki kak long sekeluarga! Muahh!! hehehehe

Lan Rambai said...

hepy belated bithday syikin.... rehat sungguh ke ni?

oldtown~Smell the Roses said...

Selamat Hari Lahir Akak! Jgn hibernate lama sgt tau! hihi..

Azwa said...

Kaklong...

Salam...lama ya amat tak menjenguk kerana pergi bertapa di Bangi sana hehehe...anyway...few days late, but better late than never..so Happy Birthday yang ke 33...still young hehehehe

Semoga dimurahkan rezeki dan dirahmati selalu hendaknya...aminnn

Mama Sarah said...

Alamak, saya terlambat.

apa-apapun, selamat hari lahir Kaklong. semoga diberkati selalu ya!

Honey MJ said...

yey..happy birthday kak long! jgn rehat lama2 yek...

psst, dah tengok gambor terbaru akak..cun giler (perasan)..hihihi

Honey MJ said...
This comment has been removed by the author.
ILA said...

Salam..K.Long..utk kali k3 (dgn muka x malu)sya masuk entry ini...tak kira ler..
skadar nak ingatkan..ecok ari jumaat 16hb Feb,2007..gnaplah 1 minggu K.Long b'hibernasi.
So...pls wake upppppp!!!!!!
wt fresh idea:)

Bunga Rampai said...

Salam Syikin,

Selamat Hari Lahir. Moga sentiasa mendapat hidayah-Nya, dalam damai dan tenang selalu.

Moga hari-hari mendatangmu juga indah!

Rehat seketika dan kembali blogging ya :)

SitiNur said...

Kak Long oiiii...
Dah meletup2 kitorang komen kat sini. Bila nak menyambung blogging? Jgn le malu2... Hihi.

mama_fynn said...

Syikin,

sila move to blog saya yg lama coz sebb terlalu lama tak memblog saya dah terlupa pasword ke blog ni.
saya nak cuba update..ntah mcmana tak boleh. kena create account google..malas nak berfikir actually.

saya pun rindu sgt sama kalian..(pengaruh citer indon..heheh)

Kopi Suam said...

Syikin,
Guess I'm the last person yang ucapkan happy birthday kat syikin...selamat ulangtahun kelahiran semoga sentiasa murah rezeki dan bahagia dunia akhirat.

Kita lahir dalam bulan yang sama..cumanya syikin tua setahun dari KS.