Tuesday, July 17, 2007

Kaklong Masuk Wad

Assalamualaikum kepada semua pengunjung setia blog Kaklong..

Ini suami Kaklong, nak beritau bahawa Kaklong mendapat sedikit kemalangan pagi tadi semasa menyiapkan anak-anak ke sekolah. Dia terjatuh dari tangga, mujur dapat tahan dengan tangan, kalau tidak tak tahu apa akan berlaku pada kandungan. Cuma kedua-dua belah kakinya terseliuh. Alhamdulillah, setelah membuat pemeriksaan, tiada tulang yang patah. Kandungan juga baik. Cuma doktor nak dia rest beberapa hari, so kena masuk wad. Sekrang ni berada di Gombak Medical Center, Taman Sri Gombak.

Diharap semua dapat mendoakan agar kesihatan Kaklong bertambah baik. Amin.

Suami Kaklong,
http://www.OutputLearning.com

51 comments:

MAMAMIA said...

Alhamdulillah, tak ada yg serious. Salam utk Kak Long, semoga cepat sembuh...

Sastri said...

semoga kak long cepat sembuh... alhamdulillah tiada kecederaan serius... mohon sampaikan salam kepadanya...

Mak Su said...

terimakasih beritahu, semoga semuanya ok kembali ya.

alinlai said...

alahai...kesiannya syikin, tak pe baby ok...alhamdulillah :)

NBK466 said...

Syukur tak serius & syukur baby tak apa2...Moga cepat sembuh..

p/s : Cayalah MASK..siap hantar 'utusan' update blog & beri watikah tuh..he.he..he..

simah said...

doa saya utk syikin dan baby...

terima kasih sebab masukkan entry ni utk cerita kat we all..

mki said...

Syikin,

Semuga dirahmati Allah. Cepat sembuh hendaknya.

~ahni~ said...

Semoga Kak Long cepat sembuh.

~ yus ~ said...

harap kak syikin cepat sembuh. alhamdulillah takde apa yg serius. Jaga diri kak, jangan renyah sangat, harap akak sihat kembali seperti sediakala.

oren said...

harap kak syikin cepat sembuh..mujur baby ok..

RaFFLeSiA MeRaH said...

alahai...patut tunggu kak long komen kat blog kita x muncul2, rupanya kat wad, alhamdulillah kedua2 nya selamat....harap2 kaklong rehat betul2, pasni leh berblog lagi....kami kwn blog kaklong memang selalu doa kat kaklong kita ni....

Kak Teapot said...

semoga kak long cepat sembuh. alhamdullillah takde effect kat baby.

bagitau kat kak long supaya rehat banyak2 yek. sian lahai...

aka Honey MJ

Zareda said...

syikin
semoga cepat sembuh.. rehat berbanyak ek...

Mummy Rizq said...

laa.. kesiannya kat dia. semoga kak long cepat sembuh. sampaikan salam pada dia...

Along said...

Harap2 Kak Long cepat sembuh. Take care. Rest secukupnya, dah sarat dah tu, jangan buat keje berat2.

jamri said...

semoga semuanya selamat ... ameeennn

13may said...

Salam,
Semoga Kak Long cepat sembuh.

ADIEJIN said...

Jin pun nak doa gak lah...

lindosh said...

harap cepat sembuh

neeziee said...

sib baik takde apa ye

sitilina said...

owh kaklong. patut lama xnampak.

get well soon! semoga kalong cpt balik rumah!

nurazzah8 said...

kak long, patut lah lama tak dapat komen dari kak long... semoga cepat sembuh, Alhamdulillah tak serius dan baby ok... rehat lah bebanyak...

Apple Pie said...

kesiannya kak long. get well soon yer dan syukurlah kak long dan baby takde apa2.

ILA said...

Salam ,
kpalang terkejut....
kuatkan semangat kak....
trimas wat aby akak, kerna prihatin inform kpd warga bloggest d sini:D

mama_fynn said...

Salam,

Baru baca entry hari ni. Harap syikin dan baby okay...

abi said...

innalillah! moga2 kak long dalam lindungan rahmat ALLAH.

Mama Sarah said...

semoga dapat secukup rehat yg disarankan. take care :)

Titicaca said...

Alhamdulillah..nasib baik tak de apa2.GEt Well Soon Ya!

Azer Mantessa said...

salam,

semuga kaklong cepat sembuh.
amin

loveujordan said...

salam,

semoga segera sembuh...take care !!

MULAN said...

alhamdulillah kaklong & baby tak de serius. semoga cepat sembuh..

D said...

semoga Allah memberi kekuatan kepada Kak Long... Get well soon!

ontahsapo said...

laaaa..... isk isk....

albazrah said...

Syafakillah... Pengorbanan seorang ibu

AZWA said...

Syikin,

Salam...semoga cepat sembuh. alhamdulillah lega mendengar kecederaan dialami tidak serius..semoga cepat sembuh dan dapat kembali mengganas di alam blogging.

Anonymous said...

Alhamdulillah kandungan ok...harap kembali normal dan sembuh segera, Amin...

ummibatrisya said...

salam,

semoga syikin cepat sembuh. syukur semuanya selamat. sabar ek! :)

kasutVincci said...

kirim salam dekat kak long. Moga cepat sembuh. Alhamdulillah takde apa yg teruk sgt.

KAMATO said...

Syukur tak effect kandungan, moga cepat sembuh

Ajzie said...

salam,

semuga kaklong cepat sembuh.

tee said...

salam kak long,

alhamdulillah tak jadi pe-pe kat baby dlm perut.. len kali hati2 tau... due date kita nampaknyer dekat2.. moga selamat semuanya..

:)

ais_putih said...

Salam..

Alhamdulillah tak de ape ape yang buruk berlaku..semoga kak long cepat sembuh..

Helena said...

Kak Long, get well soon.

Moga lepas ni dapat slow down sikit, Jangan active2 sangat tau.

Aidan's Mommy said...

Oh my, alhamdullilah Syikin and baby dah selamat....
Terkejut bila baca entry nie

Kak Elle said...

maaf syikin kak elle terlewat di harap by now dah pun di rumah kan?alhamdulillah semua nya selamat ... take care and be careful ye:)

Izhal said...

Ya-Allah ya tuhanku, bagilah Kaklong sembuh dan kuat seperti sdia kala... amin ya rabbal al-amin...

PuteriSatu said...

siannya kak long ni...doa semoga kak long cepat sembuh...alhamdulillah kandungan tak apa-apa ye...

rafiqaheliza said...

Saya baru masuk blog ni. Terus2 dapat berita ni. Saya doakan semoga kak long cepat sembuh. Dah 2 minggu dah ni. Harap dapatlah update dr kak long...

RaFFLeSiA MeRaH said...

KAKLONG, JENGAH BLOG SY KEJAP KAK KALO ADER MASA YER...ADER PERMINTAAN SKIT LAA...

nenas said...

dah lama tak jenguk, tup-tup dpt berita kak long masuk wad plak...Moga cepat sembuh ye...Take care...!

lindosh said...

kaklong dah sehat ke??