Wednesday, April 11, 2007

Lepas gian

Salam,


Nak lepas gian ni...Rindu nak mengganaz blogging tapi keadaan diri kurang mengizinkan. Badan masih on off kurang sihat terutama sakit kepala dan mual2 tapi tak de saja2 muntah2 pun. Dah masuk 13 minggu lebih (3 bulan 4 hari).

Oklah, tak leh lelama ni, dah mula mual tekak. Terima kasih ya atas semua ucapan tahniah dan doa yang diberikan. Amat dihargai.

Ni tak tau bila lagi nak buat entri baru. Wassalam.

13 comments:

Mama Sarah said...

take care

ILA said...
This comment has been removed by the author.
ILA said...

you hv comeback!!!!!
EPYNYA!!!!!!!
eerrr..tapi k.long masih tak leh lepak2 lagi ler..kat blog orang..
huhuk...is ok ..take yr time:)

pssstt: utk pgetahuan u all,k.long selalu skodeng blog korang..

yuhuuu!!!cepat lariiiiii!!!nanti k.long kjar cos ada org pcahkan rahsia..hehe..
just joking okey:p

oren said...

take care, kak!

Anonymous said...

ooh, kaklong pregnant rupanya. jaga makan, jaga kesihatan. jangan lupa vitamin. kalau morning sickness teruk sangat sampai tak lalu makan tu pegi hospital ye. jangan tunggu lama-lama kat rumah.

Helena said...

welcome back..... miss you kak long. take care.

simah said...

dont worry syikin.. u may be not active but u r always on my mind...

semoga ur pregnancy akan kurangdengan mual tak lama lagi... ramai yg rindu kat awak tau..

Kak Lady said...

Hehehe....syikin...take care...harap2 tak lama lagi hilang lah mual tu ye...hehehe...nanti boleh le berblog balik...kitorang pun rindukan syikin... :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

takperla kak, bwk2 la berehat, kitorg sebagai peminat2 setia blog akak ni pun paham akak tgh camtu...dah ok nanti, jgn lupa wat entry baru utk tatapan kitorg sumer...tapi jgn akak x tahu, ari2 mesti jenguk gak blog akak, walaupun dah tau, still entry lame lagi...hehehehe...take care yer..

NBK466 said...

Macam2 pembawakkan org mengandung dizaman IT nie..he..he.he.. Anyhow..take care Pn President..

Pisces said...

yeahuuu ader n3 baru...
take care kak..

cikdinz said...

kak long dtg gak jenguk kami yeik.
takpelah, nnt dah ok semua nye kita memblog sampei pengsan....

Mummy Rizq said...

jaga diri elok elok.. jgn lupa update us on ANYTHING bila dah ok...