Thursday, April 19, 2007

Angka 9

Salam,

Tak leh lelama, cuma nak kongsi kegembiraan di hati ini.

Hari ni 19.4.2004. Genap 9 tahun usia perkahwinan kaklong. Alhamdulillah. Tak sangka masa berlalu tanpa disedari.

Doa kaklong moga alam rumahtangga dan kehidupan berkeluarga kaklong dirahmati Allah sentiasa, kebahagiaan tanpa penghujungnya dan terpelihara daripada sebarang gangguan kejahatan dan hasad dengki syaitan, jin dan manusia; lelaki dan perempuan. Murah rezeki kami sekeluarga dan kesihatan yang baik tanpa sebarang penyakit2 yang merbahaya. Amin...

p.s. Terima kasih ya di atas komen2 di entri sblm ni.

26 comments:

Apple Pie said...

Happy 9th Anniversary. Semoga kaklong gembira dan bahagia selalu disamping suami dan anak2.

Rindulah kat kaklong yg dah lama cuti mengganas ehehehe

Norasiah said...

hepi anniversary! semoga jodoh kekal ke akhir hayat...

ILA said...

Salam,
buat K.Long, semoga keluarga yg di bina kekal hingga akhir hayat...Aminnnnn~~~
(feeling tadah tangan..)

angah said...

Selamat ulangtahun perkahwinan Kak Long. Semoga mawaddah dan rahmah dalam perkahwinan kekal selamanya.

Along said...

Selamat ulangtahun. Semoga Allah memberkati Kak Long sekeluarga.

oren said...

happy anniversary kak!

take care yer..

pB said...

selamat hingga hingga ke akhirnya ...

loveujordan said...

salam kak long,

Happy 9th anniversary !!

Semoga sihat dan bertambah bahagia dalam menempuh hari-hari mendatang !!

Azer Mantessa said...

saya doakan semoga syikin sekeluarga bahagia, selamat, sihat, dimurahkan rezeki ... amin

selamat berhujung minggu.

tuan tanah said...

Selamat Hari Ulang Tahun.

Semoga berkekalan ke akhir hayat, dunia & akhirat.

Amin.

maklang said...

happy anniversary dek..moga berkekalan hingga ke akhir hayat.

jaga diri baik2.

maaf tak sempat nak balas mail dari syikin tempohari...masuk kat mail box Cik abang, sebab tu tak ada address. Lain kali hantar ke nazdin_2000@yahoo.com

Kak Lady said...

Salam buat kaklong...moga bertambah sihat hendaknya...

Happy Anniversary buat kak long dan suami tersayang....

Mr PenyuBiru said...

Happy 9th Anniversary to kak long. alah lagi ke?

jamri said...

Happy 9th Anniversary.. moga bertambah-tambah rezeki kak long...

salam kat hubby....

Bie said...

akak happy anniversarry yg ke 9...moga rumahtangga bahagia sokmo dan diberkati Ilahi...

lindosh said...

epi anniversary.. smoga tros bahagia.. :)

zino said...

selamat ulang tahun ke 9... semuga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat..

yus said...

Selamat Ulangtahun perkahwinan kaklong. Moga segala doa akak akan termakbul dan ikatan yang di bina akan terus berkekalan hingga ke akhirnya.

Kopi Suam said...

Happy Anniversary kak long semoga berjaya melayari kehidupan rumahtangga yang aman bahagia sehingga akhir hayat. Amin

oldtown~Smell the Roses said...

Semoga bahagia berkekalan ke akhir hayat! Amin...

Sastri said...

selamat ulangtahun perkahwinan yg ke-9... semoga ikatan kekal abadi dan semoga bahagia berterusan sehingga bila2... :D

Honey MJ said...

tahniah kak long! semoga dimurahkan rezeki dan panjang umur. diam tak diam yek!

kakLuna said...

rindu kat kakLong..baby sihat ke...harap2 smuanya dibawah lindungan Allah SWT..

smoga jodoh kakLong sehingga ke akhir hayat

smoga perjalanan yang kakLong tempuhi dalam rtangga smuanya dipenuhi keberkatan dan kemudahan..sesuai dgn nilaian ibadat kakLong dan suami terhadap ALLAH SWT..

Zareda said...

syikin

salam ulangtahun, semoga bahagia berkekalan

cikdinz said...

hepi eniveseri to kak long.
semoga dipermudahkan semua nye dan bahagia hingga ke akhir hayat...

bunga rampai said...

Salam,

Selamat Ulang Tahun Syikin. MOga terus bahagia, mudah segala urusan dunia dan akhirat.