Tuesday, March 6, 2007

Maaflah ya

Salam,

Maaflah banyak2 ya. Kaklong tak balas komen yang banyak kat entri sebelum ni, terkejut juga ramai yang respon. Kaklong tak blog hop. Bukan sombong tau. Ni lebih kepada kesihatan diri kaklong sebenarnya. Kurang sihat. Bila tak sihat ni, jadi malas blogging. Maaf ya. Sihat nanti, insyaAllah kaklong mengganaz kembali.

15 comments:

Helena said...

Kak Long, semoga cepat sembuh. Mesti makan ubat on time okay.....

alinlai said...

hmmm nak mengganas ke ke ke tu yang tak tahan tu apa2 pun relax dulu makan ubat dll...bila dah OK kembalilah bersiaran :)

13may said...

moga cepat sembuh....

yus said...

take care kak...moga cepat sembuh yer..

Azwa said...

Sakit apa agaknya kaklong ek..apa pun semoga cepat sembuh dan dapat kembali bersiaran.

NBK466 said...

Sementara president MASK tak mnenganaz nie...marilah kita membina istana sawang di blog memasing..miah.ha..ha..

p/s : Semoga copek sombuh ehh..

ILA said...

Awaiting~~~~~

RaFFLeSiA MeRaH said...

mcm buaya lak sekali bayang bila akak kata nak mengganaz tuuu...hehehehe...patut ler jenguk dah byk kali kat komen entry serangan stroke tu, x der feedback akak pun...takper la kak, yg penting akak sihat semula, leh mengganaz balik semula...take care kak....

D said...

ish, pressure ke? take things easy... blogging ni kan ke hobby je, jangan la makan blog, minum blog, tv blog, hidup blog!!! hahaha!

Inqilaab said...

kak long, be strong ok? saya pun sedang teruk... tapi buat-buat kuat. sempat wat blog baru lagi... nanti saya tinggalkan offline mesej link blog tu..

jangan serabut-serabut.. sian 4 budak-budak ribena tu. ;-)

blackpurple said...

'mengganaz' yang lawak tu..:)

Get well soon Kak Long...

Anonymous said...

http://www.lelong.com.my/Auc/List/2008-02DeSale4884509_AUCTION_VIP_Prepaid_DiGi_Celcom_and_Hotlink_For_Sale.htm

loveujordan said...

Tiada penyakit yang tiada ubat, INsyaAllah sihat akak doakan....

Azer Mantessa said...

Selamat beristirehat. Jangan ganaz2

:-)

Sastri said...

take care kak... get well soon...