Friday, June 15, 2007

Kembali but slowly

Salam,

Kembali but slowly...maknanya kaklong dah boleh blogging tapi mood tu masih tahap minima lagi, so kena slowly la ni.

Terima kasih kepada semua yang mendoakan kaklong anak beranak cepat sembuh dan ada gak yang prihatin minta kaklong hati2 makan ubat ni sbb tgh pregnant. Terima kasih sekali lagi. Kepada yang baru dtg ke blog kaklong, terima kasih banyak2 kerana meninggalkan jejak.

Syukur mata2 anak kaklong semua dah sembuh betul minggu ni. Cuma mata kaklong ngan suami masih ada sikit2 kaler merah tu. Tapi yang penting tak perit lagi dah dan tak rasa siksa waktu sujud dalam solat. Rasa nak tercabut biji mata sakitnya. Kiranya hampir 2 minggu la kami sekeluarga sakit mata ni, siap demam panas lagi semua anak2 kaklong. Kaklong dan suami on off demam.

Minggu ni dah mula alam persekolahan sejak Isnin lepaskan, tapi Husna dan Aiman baru hari ni (Jumaat) kaklong benarkan ke sekolah setelah puas hati tengok keadaan mata mereka tu.


Oklah..nanti citer lagi (Malas lagi sebenarnya nak menulis ni).

16 comments:

AZWA said...

Syikin,

Salam..lama menghilang ek. Harap Syikin sekeluarga cepat sembuh dan bis kembali mengganaz berblogging :)

YuszTieY said...

salamz...
pekabo k.long?lama menghilang..
mmg benar kes bunuh sesama student berlaku kt mesir ni..kejadian tu berlaku x jauh dari umah kami dlm 300 meter je..mcm x caye je kes mcm ni bleh terjadi..riuh rendah kt sini..semoga allah swt mencucuri rahmat keatas rohnya..

ILA said...

SALAM K.LONG :D
tersengih ila ke mari..hehekkk:p
terasa suka, kerna akak telah mampirkan diri kmbali utk berblogging.btw kesihatan & kesempurnaan family lebih utama.

ila repeate balik..
"Oklah..nanti citer lagi (Malas lagi sebenarnya nak menulis ni)"

er..k.long, tak susah2 mnulis, mnaip jerkkk..exercise sikit jari jmari gitu:p

Aidan's Mommy said...

Syikin..baguslaa semua dah beransur pulih...
Nak share citer ade lawyer nie wife dia dah nak due anytime. Tapi baru2 nie dia makan ubat sembelit, both twins mati dalam perut. Kesian sgt. Masa pregnant nie susahkan, makan ubat kena hati hati...
oklah jaga diri dan baby dalam perut k... Kita pun masih pening2 nie tapi takut nak makan ubat..

zino said...

semuga kembali sembuh seperti sediakala..

teringat kecik2 dulu sakit mata.. pepagi bangun mata tak boleh buka.. apa lagi melalak la hehe

nurazzah8 said...

kak long, pakai cermin mata hitam... hehehe...

Mama Sarah said...

alhamdulillah anak2 dah kembali sembuh. semoga kaklong dan suami pun pulih seperti sediakala. take good care.

ontahsapo said...

alhamdulillah...

13may said...

salam kakLong....
jaga diri bebaik yea:)

Sastri said...

take care yea...

NBK466 said...

Alamak...president MASK udah kembali...gulp...

cikdinz said...

kak long dah ok ke. baguslah camtu.
nnt leh buat n3 lagi.

Helena said...

syukur all of you are getting better. Lama jugak tak sihat kan?

At times like this, buat kita bersyukur sangat to be just healthy, kan? Thats what I felt bila not well for almost a month dulu.

Helena said...

syukur all of you are getting better. Lama jugak tak sihat kan?

At times like this, buat kita bersyukur sangat to be just healthy, kan? Thats what I felt bila not well for almost a month dulu.

Kak Lady said...

Salam Kak Long...

Harap kak long dan anak2 dah sembuh sepenuhnya....

Takpe kak long...slowly aje...

Jaha diri elok2....

jamri said...

seri tu satu taman dengan sy tapi berlainan fasa. Mana kak long kenal dia?

baru next week buat kursus kat dia